Wat doe ik?

Bij I Want Nails kunt u terecht voor verlenging en versteviging van uw nagels met gel en acryl. In overleg besluiten we of we dit doen met tips of sjablonen. Ik bied ook een grote variatie aan nail art. Heeft u zelf al een idee? Dan heb ik in veel gevallen de materialen in huis om het te realiseren. 

Even toe aan een moment voor uzelf? U kunt bij mij tevens terecht voor een weldadige spa- manicure of pedicure. 


Wie ben ik?

Mijn naam is Ilse van der Want en samen met mijn man en twee kinderen woon ik in het centrum van Hoorn. Nadat ik jaren nagels lakte en verstevigde, besloot ik dit in 2017 professioneel aan te pakken. Ik werkte in de uitzendbranche als intercedent/recruiter en vond dat het roer om moest. Al jaren was het mijn doel om zelfstandig te gaan ondernemen en na een prachtige reis naar de poolcirkel, waar ik het Noorderlicht zag, kon ik de knoop doorhakken en startte ik met de opleiding tot Allround Nagelstylist. Deze opleiding volgde ik bij meervoudig kampioen en International Master Educator Daniele van Ierland-Hillhorst van Puur Welness & Nagelinstituut in Aartswoud. Ik blijf mij constant ontwikkelen en volg regelmatig nieuwe trainingen en workshops.


Wanneer werk ik?

Ik werk van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00u tot 18:00u en op dinsdag- en donderdagavond tevens van 19:00u tot 21:00u. Je kunt bij mij terecht op afspraak welke je eenvoudig hier online kunt inplannen. Eén keer in de maand werk ik ook op zaterdag. 


Waar zit ik?

De studio is gevestigd op het gezondheidsplein van Sportcentrum Vredehof in Hoorn. Hier vind je tevens Skintaliz, Size Sero Hoorn, Pedicurepraktijk Barrevoets en Fysiotherapie Hoorn. Ideaal om verschillende behandelingen opeenvolgend te boeken!