Corona-Protocol I Want Nails

Ingangsdatum: 12 mei 2020

Algemeen:

1.      In de salon zal géén koffie of thee meer worden geschonken. Je mag een eigen flesje water meebrengen of deze in de salon vullen om tijdens de behandeling van te drinken.

2.      Ik heb geen spatscherm geplaatst op de tafel. Ik zal wel een gelaatscherm dragen tijdens de behandeling. Dit omdat ik deze ook kan gebruiken tijdens de voetbehandelingen en ik dan voldoende beschermd ben. Tevens zal ik zelf een mondkapje dragen tijdens de gehele behandeling, niet enkel meer tijdens het (elektrisch) vijlen. Voor jou als klant is een mondkapje niet verplicht. Het staat je natuurlijk vrij wel een eigen mondkapje te dragen tijdens de behandeling. Leg deze niet op tafel of het aanrecht tijdens je bezoek aan de salon. In feite zouden we allebei veilig zijn als alleen ik een kapje draag. Om deze reden en wegens schaarste zal ik jou géén mondkapje aanbieden.

3.      Afspraken zullen niet meer aansluitend op elkaar worden ingepland maar er zal 15 minuten worden aangehouden om tussen twee afspraken de salonruimte extra te reinigen en desinfecteren. 

4.      De dag vóór je afspraak ontvang je de afspraakherinnering. Hierin staat tevens een 5-tal vragen welke de gezondheidscheck vormen die ik verplicht ben bij je uit te voeren. In diezelfde mail staat een knop om de afspraak te bevestigen, deze dient tevens als bevestiging dat je op alle vragen van de gezondheidscheck met ‘NEE’ kunt antwoorden. Het is verplicht deze knop te gebruiken, anders kan de afspraak niet doorgaan. In dezelfde mail staat ook een knop om de afspraak af te zeggen, mocht dit nodig zijn.

5.      Als je gezondheidsklachten hebt zoals een neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid, dan blijf je thuis om uit te zieken. De afspraak kan met deze reden kosteloos worden geannuleerd - ook binnen de 24 uur voorafgaand.


Voor aanvang:

1.      Bezoek het toilet voor zover mogelijk het liefst thuis. De toiletten in de centrale entree zijn desondanks wel beschikbaar.

2.      Breng één (hand)tas mee.

3.      Kom op tijd, maar niet te vroeg; maximaal 5 minuten vóór aanvang van je afspraak. Dit om de gemeenschappelijke ruimtes zo min mogelijk te belasten. Kom alleen. Neem geen familie, kinderen of vrienden mee.

4.      De wachtruimte is aangepast. Zo kan iedereen 1,5 meter afstand van elkaar houden terwijl men wacht.  Je mag echter doorlopen tot mijn salonruimte en plaatsnemen op de stoel aldaar. Blijf hier wachten tot ik je uitnodig naar binnen te komen.

5.      Er staat geen kleurenwaaier meer, dit om overbodig aanraken te voorkomen. Bedenk vooraf alvast welke kleur(soort) je wil. In de salon kiezen we samen een kleur, deze raak je niet aan maar laat ik je zien. Je mag je natuurlijk ook door mij laten verrassen!


In de salonruimte:

1.      Hang zelf zowel je jas als eventueel (hand)tas aan de kapstok. Neem je betaalmiddel alvast uit de zakken of tas en plaats deze op het schaaltje op de tafel. Deze is geplaatst zodat deze altijd in jouw zicht en dus veilig ligt. Mocht je je agenda en (eigen!) pen meehebben voor het maken van vervolgafspraken, leg deze dan ook op de schaal. De telefoon blijft in de zakken/tas. Tenzij deze wordt gebruikt als betaalmiddel, voorwaarde is dat deze tijdens de behandeling niet mag worden aangeraakt of gebruikt.

2.      Bij een voetbehandeling trek je zelf de schoenen en sokken uit en rol je de broek eventueel op tot halverwege of het bovenste deel van de kuit.

3.      Was de handen, polsen en (een deel van) de onderarmen volgens de richtlijnen. Gebruik ook een nagelborsteltje onder de nagels. Droog de handen met de papieren handdoekjes. desinfecteer de handen met de handdesinfectiespray.

-        Een nagelborsteltje ligt voor je klaar bij je eerste bezoek na de heropening. Deze blijft van jou persoonlijk en neem je ook mee naar huis. Voor de volgende afspraak breng je het borsteltje weer mee. Indien je het borsteltje bent vergeten, kun je een nieuwe aanschaffen voor € 5,-. Het borsteltje dien je verplicht te gebruiken tijdens het handen wassen voorafgaand aan de behandeling.

4.      Raak niets aan en neem plaats op de (pedicure)stoel. Plaats de onderarmen op het armrustkussen of plaats de voeten in het voetenbadje.


Na afloop:

1.      Blijf zitten op de stoel terwijl ik de behandeling in het systeem afrond, ik de betaling klaarzet en ook als we (indien nodig) een nieuwe afspraak gaan inplannen.

2.      Betaal met pin en bij voorkeur contactloos. Mocht je niet contactloos kunnen/willen pinnen is dat niet erg. Het pinapparaat wordt tussendoor gedesinfecteerd. Ik kan ook een mobiel betaalverzoek sturen, deze dient direct ter plekke te worden voldaan.  Liever geen contante betaling, indien dit echt niet anders kan dan graag zoveel mogelijk gepast.