Acryl / (Power)gel                                                                                

Basis (eigen lengte) 

€   47,50

Verlenging

€   57,50

Nabehandeling/bijvullen*

€   44,50

Reparatie (bij nabehandeling) **

€    4,50

Reparatie (tussendoor) 

€    7,50

Set verwijderen       

€  19,50


Getoonde prijzen zijn inclusief een gelpolish kleur naar keuze. Sets zonder gelpolish zijn ook mogelijk, hiervoor gaat er iets van de prijs af.

*Let op: Ik plaats geen nieuwe set acryl over een oude set van een andere salon, dit om hechtingsproblemen, lifting en onnodige reparaties te voorkomen. Wil je een nieuwe set acryl bij mij? Laat dan eerst je oude set verwijderen.

** Bij meer dan 4 gebroken nagels rekenen ik het tarief voor een complete nieuwe set.Gelpolish

Basis Gelpolish

€   30,00

French Manicure Gelpolish

€  35,00

Gelpolish + extra versteviging

€   37,50

French Manicure/Fade Gelpolish + extra versteviging

€   42,50

Gelpolish verwijderen (kosteloos vanaf 2e behandeling)     

€   15,00

   

Klik hier voor een overzicht van beschikbare kleuren gelpolish.                                                             

 

SPA Behandelingen

SPA Manicure         

€ 29,50

SPA Pedicure*             

€ 34,50

SPA Mani/Pedi    

€ 59,50


De SPA Behandelingen zijn ook als toevoeging extra voordelig te reserveren i.c.m. andere behandelingen.

*Let op: De SPA-pedicure behandeling bestaat uit een voetbad, scrub, het zacht maken van eelt en een voetmassage. Ik ben geen gediplomeerd pedicure. Voor het verwijderen van overtollig eelt, behandelen van probleemnagels of medische gevallen, verwijs ik u graag door naar mijn collega Marjon Kok van Pedicurepraktijk Barrevoets, tevens gesitueerd op het gezondheidsplein.
Belangrijk:

Indien je binnen 1 week schade hebt aan de gelpolish, nagelverlening of -versteviging welke buiten jouw eigen schuld is veroorzaakt en te wijten is aan mijn werk, zal ik deze na beoordeling gratis herstellen.

Ik kan geen garantie of restitutie geven wanneer er geen of slechte hechting en dus 'lifting' optreedt in de volgende gevallen: medicijngebruik, zwangerschap en de periode na de bevalling, hormonale schommelingen of allergieën. Indien een van deze zaken van toepassing zijn, verneem ik dat graag vooraf zodat ik een passende behandeling kan aanbieden. 

Afspraken kun je tot 24 uur van te voren annuleren. Bij annulering binnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak zal er € 17,50 in rekening worden gebracht. Bij no-show wordt de volledige behandeling in rekening gebracht. Voor overige bepalingen: zie de Algemene Voorwaarden