Webshop

Producten voor Hand- en Nagelverzorging. Minimale ordergrootte: € 20,00. Levertijd 2-5 werkdagen.

Gelpolish Removal

Alle benodigdheden om thuis je gelpolish te verwijderen.

Seduction Hand- en Nagelverzorging

Een manicure lijn met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten die helpen om de huid te herstellen naar zijn oorspronkelijke jeugdige staat en behoudt de vochtbalans. De effecten zijn de hele dag zichtbaar. Pure verleiding met het teder parfum van lentebloesem en frisse bamboe verrijkt met delicate orchideeën.

Magnetic Nagelriemoliën

Nagelriemolie helpt je nagels gehydrateerd en sterk te houden. Zo voorkom je scheuren, splijten en/of breken van de nagels. Draag je een (kunst)product op de nagels dan draagt dagelijks gebruik van de nagelriemolie bij aan een goede hechting van het product op je nagels.

NXT Nailpolish

Prachtige, dekkende kleuren nagellak die in combinatie met de NXT Base- en Topcoat hoge glans hebben en een lange houdbaarheid geven! De NXT Nailpolish is eenvoudig te verwijderen met een nagellak-remover.

Overige

Vijlen en nagellakremovers voor veilig thuisgebruik

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@iwantnails.nl